"Full screen" in all programs

Discussion in 'Moto Q 9h' started by jaha, Jan 18, 2008.

  1. jaha

    jaha New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    "Full screen" in all programs

    Hi,

    Is it any utility or registry hacks that makes i possible to hide the programbar on the top of the screen and the menubar on the bottom of the screen? I would like all the programs to be as in "full screen" mode in IE. When I push a menu button I get the menu but if I don't I do not see the menu. This would make it possible to have more information on the screen.

    Please let me know if you don't understand what I mean and I will try to explain better :)

    Thanks.

    Jarle
  2. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    understand... and i know you can hide the icon-bar (remove it to be more exact) but i am not sure if there's an app that let's you hide the sofktkey bar, it's hidden in Mobile Office so there is a way...
  3. jaha

    jaha New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Thank you, do you also know how to remove the icon bar?

    Jarle

    -- Posted from my Q9 --
  4. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    in order to remove the icon-bar you need to edit the home screen .xml, and remove it's plugin. keep in mind, it will be gone in ALL screens.
  5. jaha

    jaha New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Thank you very much :) I will try this tonight.

    Jarle

    -- Posted from my Q9 --
  6. jaha

    jaha New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Hi again,

    I tried to remove the icon-bar plugin in the home-screen.xml. When I did this the icon-bar disappeared on the home-screen but only on the home-screen. When starting a program the icon-bar is visible again.

    Have I done something wrong?

    Jarle

    -- Posted from my Q9 --
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    that could be how it works... i have not heard of anybody who wanted to get rid of it completely. and the fact that it does "hide" in Mobile Office is most likely coded in & that may only be possible by actually coding it in.

Share This Page