Finally got my Q! Check out my Homescreen!

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by glstnng319str, Oct 2, 2007.

  1. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    when you post a message just below the box you type in is a button that says 'manage attachements' hit that and upload away
  2. Ms.Rip

    Ms.Rip New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Ok, I'm using madbeetle now...lol

    I've created a layout...I clicked on build cab and notin happened...
  3. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    never tried building a .cab (at least not with Madbeetle's home screen builder) but i think you need to have a MS app installed on that pc, GTK Runtime perhaps, i forgot :}

    read this post from Eko if you are really interested in creating .cab files.
  4. Ms.Rip

    Ms.Rip New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    I GOT IT!!!!!!! YAY!! Finally....The whole day yesterday and today I was going crazy trying to make a homescreen...Madbeetle baby!! lol


    Thank you soooooooooooo much to everyone that helped me!! :laugh2:
  5. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    are you going to show us ?
  6. Ms.Rip

    Ms.Rip New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    It's plain...But sure!! Ok, I went to manage attachments and tried to download the cab file...It said invalid...
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    zip the cab... or host elsewhere, we also prefer a screen shot of the home screen in action so to speak. see this post for screen shot software that is available..

Share This Page