Dst...

Discussion in 'Windows Phone Software' started by TreeFrog, Oct 31, 2009.

  1. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
  2. txter

    txter New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    0
    link didnt post right
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    fixed the link

    great idea TF!
  4. gnath9

    gnath9 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    0
    Thank you Treefrog !!!
    dont know if I needed but installed anyway.

    sent from my Q9c
  5. txter

    txter New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    0
    did anyone else have a prob?
    i onstalled the update but my clock stayed in the 1am hr...never changed to 2. just started over again at 1 am. grrrrrr...did it manually.
  6. PacoJr67

    PacoJr67 Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    13,359
    Likes Received:
    0
    nope, no problems here
  7. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    mine switched ok without the update. both my alarms didnt go off this am and i was almost late to work though...lol!
  8. gnath9

    gnath9 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    0
    No problems here either. I looked at my phone this morning and my clock is correct. :thumbup:
  9. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    isnt that what its supposed to do?
    at 2am the clock sets back to 1 am?
  10. txter

    txter New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    0
    no...i installed the update just in case...(before it was posted here too).
    at 2am it switched back to 1. then when it was supposed to hit 2am it stayed at 1 and started the mins over.
    i just uninstalled the update cab and changed manually just to make sure. had to be at work real early when normally im off.

Share This Page