Different Fonts

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by iROCKnikes123, Oct 29, 2007.

  1. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Different Fonts

    What are the different fonts on the Q ?[or is there any ??]
    because i know theres a place where you could change it but what are the possibilities you could change it to ?
  2. jknight4200

    jknight4200 New Member

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    975
    Likes Received:
    0
    where is this place that you can change it???Unsure
  3. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    uhm ill get right back to it on that hold on ill find it now :] .
  4. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    k i found one of the places to change the system fontsize and theres a place where it says NM "segoe condensed" thats the font used on the Q .

    i found it at \HKLM\System\GDI\SYSFNT

    but i dont know wich font that changes because there is more then one place to find this but this is the first one i found ..

    someone tell me if there is Different fonts to have on the Q :smile:
  5. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    before doin' something try to find out what it is
  6. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    you can use fonts from your desktop Windows... and you set it in the home screen.xml (unless you want to change it everywhere, in that case most likely in the registry as somebody pointed out already.
  7. piranah

    piranah New Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    0
    So if i were to change my registry to say Times New Roman, then the whole phone would be TNR, not just the homescreen?
  8. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    i can only say possibly since i have never tried this myself... if that is the only reference in the registry to fonts, it should.
  9. piranah

    piranah New Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    0
    sounds tempting, but i dont have any backup for my phone, maybe somebody with Sprite can try this?
  10. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    who ever tries this power cycle after changing it... in my early days of Q ownership i changed the font in my home screen and dismissed it thinking it didn't work... about a week later i power cycled the Q (i do this as little as possible) and got a pretty big shock unexpectedly seeing the font.. which was Courier New... let's just say that does look quite that well on a Q :}

Share This Page