Did anybody try Youtube Mobile?

Discussion in 'Windows Phone Software' started by RBJ, Jun 18, 2007.

  1. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    use the explore function of active sync...once the files are unzipped on your desktop copy and paste to where the link i mentioned prior tells you to...just follow its directions
  2. IDontKnowOfficer?

    IDontKnowOfficer? New Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Im so lost bro.. Sorry. I cant find the directions except the ones in the original post from crypto (i think). If you could please juss explain what to do for me i would be extremely grateful. All i have is the youtubetools.zip file and i installed it on my phone. I dont know where to get any .dll files or whatnot but im very confused at the moment. Could you just tell me what you did to get it working on your phone? Because like i said ive downloaded the youtubetools zip file and put it on my phone and installed it, but im guessing theres more to it? Sorry for any inconvience if you gotta go outta your way to help me out <_<

    -Officer
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    download the RAR file thats on my site...take out the contents of the file
    you will have a folder called youtube tools in that folder you will have 2 more folders 1 says DLL and the other says HTC Stream

    you said you already did the htc stream file you so you open the DLL folder..copy all the files from that folder to the \windows directory just like the link says

    and then your done....
    you dont just install a zip file...it doesnt work that way...like i said before take the files out of the RAR file and then you can do it
  4. yhelloguys

    yhelloguys New Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Where The Hell Is Windows Directory
  5. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    responded to your question in your other thread regarding this
  6. IDontKnowOfficer?

    IDontKnowOfficer? New Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    To get to the windows directory you have to connect the phone via activsync then click explore. Inside you will see an icon named windows based device, click that and the windows folder is in there with some others. Hope this helps you out if Scott didnt already.

    Scott, thanks for all the help man. I finally got it workin. When i was going through the explore i couldnt find the windows folder but it was right in front of my face .:blink: After a few hrs of tedious WTF am i doing wrong's i figured it out lol. Thanks again for being patient with me and helping me through this. If anyone else needs help installing this feel free to PM me.

    -Officer
  7. NC_Q

    NC_Q New Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    That's what I am talking about! :wink:
  8. yhelloguys

    yhelloguys New Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    am i blind there is no windows directory anywhere on my Q. How could this be can i jsut stick the dll files wherever i want to
  9. jonsdad

    jonsdad New Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    The \windows directory is not visible under explore.

    First save the file to My Documents, then go to the file manger in the Q and move the files to \windows.
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    are you sure about that?
    im almost positive i moved the files directly to the windows directory from my PC....(could be wrong)
  11. jonsdad

    jonsdad New Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Yes, I am sure.

    I just checked.

    ActiveSync 4.2 and MOL3 Sprint.
  12. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    perhaps its the active sync version but im staring straight at it...
    open up AS...hit explore..the hit 'my windows based mobile device' and right there is the \windows folder...

    if i could figure out where my print screen images default to save on my PC i would post a pic....
  13. IDontKnowOfficer?

    IDontKnowOfficer? New Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    If you take a screenshot on the comp just open up paint and paste the screenshot then save the file. Then you will have the screenshot of what you're looking for.


    -Officer
  14. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    awesome thanks...ill be sure to post it
  15. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
  16. vpell

    vpell New Member

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    YES i got it working.

    thank you, you sexy strangers.
  17. jzh797s

    jzh797s New Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    There is a thread over on qusers that deals with this. Its a one file install (two if you dont already have TCPMP) and you can play YouTube vids on your phone... not mobile youtube, but the real thing. Works great on my phone with only slight lag occasionally.
  18. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yup...its right here at EQ too! :laugh2:
  19. crazyinjun

    crazyinjun New Member

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    can i delete the .cab file from my Q now?
  20. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yes but keep it on your PC for backup incase something happens
    or on your storage card (should you have one) for backup

Share This Page