DDTM and DNS Servers Hack

Discussion in 'Moto Q 9c' started by ReggaePoweredDC2, Dec 13, 2007.

  1. ReggaePoweredDC2

    ReggaePoweredDC2 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    DDTM / DNS Servers / TCPMP / DialPad

    I was just wondering if the Motorola Q9c has the same DDTM problem as the original Q. You would have to dial "DEBUG" and turn off DDTM after every soft reset in order to allow calls to come through while using data transfer.

    So does the Q9c have the same problem? If so how do you fix it. I tried to dial "DEBUG" but its does not work.

    -----

    Also, I tried the Open DNS Servers Hack (from Big-D) but the file does not execute.

    -----

    I installed TCPMP and the Flash Video Bundle, just like I did with my original Q but its not working properly. When I try to play YouTube Videos WMP opens and then gets a Network Error. Am I missing something?
  2. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    it works , what do u expect it to do ? it just changes the dns servers and if u check ur servers before and after u execute the app u will c the difference.
  3. Breeze Loo

    Breeze Loo New Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    did you change the file type association? in tcpmp, go to options -> settings -> select page -> file associations -> make sure "flash video" and "mms protocol" are both checked.
  4. BryanT

    BryanT New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I think you missed the point of his question.

  5. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    I did here is what my answer was for " Also, I tried the Open DNS Servers Hack (from Big-D) but the file does not execute. "
  6. ReggaePoweredDC2

    ReggaePoweredDC2 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    No I did not do this. I will redownload the Programs and try your suggestions. Thank You.

    As for the other questions, everything is resolved. I am just wondering about the DDTM and using the DEBUG menu. I will assume that it is possible for calls to come through while data is being transferred.
  7. mulletmandan

    mulletmandan New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Has anyone figured out how to get the DNS settings to stick? Every time I change them, they are always changed back after reboot. Do I just need to run Big-D's DNS change program after every reboot?

    Thanks for the help...
  8. BIGD

    BIGD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    0
    yeah , thats the problem with those dns servers u gotta run it very time :(

Share This Page