DashWire

Discussion in 'Windows Phone Software' started by gmardre, Oct 23, 2007.

  1. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    there is...no go for me being Sprint/Qwest though!

    I guess it's a good secondary contacts backup tool and text archive tool. Didn't upload all my contact pics though..about half. And I see what you mean about the rest. Only uploads pics from "My Pictures", who saves all their pics or vids on device memory anyways? Couldn't send any texts either..unless it takes a day or two! Call log is OK..could export that with SKtools though. Bookmarks are OK..can do with PIE though.

    All and all...good freebie.:smile:
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    odd my pictures save to my storage card and they are up there
  3. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    yeah...I thought it might scan everywhere for pics! I bet if I put them in Storage Card\My Documents\My pictures..it would. But it didn't pick up DCIM root pics or my Contact pic folder!
  4. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    definately picked up my DCIM folder
    and my contact pictures are in \storage card\my documents\photo contacts
    and it picked them right up
  5. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    hmmm..maybe I got a partial upload my first try! It did take forever, hour plus, and didn't get a completed or yahoo! you did it screen!! I will try again later!!

    Thanks Scott!
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    no problem
    yes it does take a loooooong time to get it all uploaded
    yesterday i did an update (which i hadnt done in a few weeks) and took nearly 30 minutes
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    so that's what's going on.... thanks
  8. Lucky13MN

    Lucky13MN New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Got my invite over the weekend, pretty cool and seems to work as advertised.

    Still not sure what 'Automatic' means for sync mode. I don't see any settings for it, so I'm not sure if it's timed or as changes occur.

    One thing I noticed though, is that it does not seem to sync photos. I deleted some on the site and some different ones on the phone, neither changed.
  9. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    as Dashwire admits it is not yet fully usable as a backup/restore.. for me it does sync pictures.
  10. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    i think it just stores images you took when you sync and if you remove them they still stay on the site as like a backup

    i use the manual sync so it doesnt bog down my phone all the time
  11. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    Got invite, signed up late --> uploading now. love it.
  12. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    see if you can sign up for callwave for free

    -Sent from my Q
  13. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    ok, how do I do that?
  14. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    Activation 1. Select your cell phone carrier: Choose One-------------------AT&T Cingular (GSM)T-MobileVerizon-------------------AlltelBluegrass CellularCellcomCellular OneCellular SouthCincinnati BellAT&T Cingular (GSM)AT&T Cingular (TDMA)CricketDobson CellularEdge WirelessFirst Cellular (Illinois)Illinois Valley CellularIntercelIowa WirelessMetro PCSMidwest WirelessNextelNorthcoast PCSNTELOSSouthern LincSprintSunCom / TritonT-MobileUnicelU.S. CellularWestern Wireless (TX)VerizonVirgin Mobile-------------------Other
    1. CallWave works with most major carriers including Cingular, Verizon, and T-Mobile. Unfortunately activation is not available for Sprint.

    ^^^ thats how.
  15. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    on line logged in, look under Voicemail and you will see the Callwave logo..
  16. iamjames

    iamjames New Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    finally got my invite today too. Wow this is amazing! I'm shocked the carriers don't offer this service but they're always behind the times. This seems like something I'd see Google offer.

    So far i'm really impressed, it's really cool watching contacts and pictures and ringtones pop-up on the PC without me doing anything.
  17. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    yep... and hopefully as they promised it will only get better and a really reliable good backup method.
  18. cheri

    cheri Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    11,615
    Likes Received:
    2
    great another party im left out of. lol

    Im feeling like all cinderella before the fairy godmother.

    some day my email will come.
  19. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    don't worry-I think its really cool though. all tho the text from web seems a bit hit and miss. and while im in a call it did have a few troubles.
  20. lewisjd

    lewisjd New Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    I'm having issues. I got my email last night, installed the client this morning and I set it to manual sync. When I load up Dashwire on my phone, I get a message saying "Hello lewisjd, sync is set to manual. Choose Update Now from the menu to sync."

    So I select Update Now and it just sits there. How do I know it's updating?

Share This Page