Complicated request

Discussion in 'Q Home Screens and Wallpapers' started by reaper420, Jul 23, 2010.

  1. reaper420

    reaper420 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Complicated request

    I have a complicated home screen request. I've tried myself but im just not good enough. I want a home screen that uses every plugin but facade i dont like to pay a ton for a plugin. i already have the mad beetle clock plug so thats ok. you can make it as complicated as you want multiple screens, missed call screen, text screens, missed email screens, what ever you can through in there.Im not to paticular about the back ground just as long as it looks good. Thanks in advance to anyone that can help
  2. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    with the madbeetle plug the clock will show on every screen.....
  3. reaper420

    reaper420 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    i just like a analog clock. It doesnt have to be the mad beetle plug i didnt know if it could still be done without it. im still a noob
  4. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Most really complicated homescreens will require facade. I have a few multipage ones in my homescreen thread. I also have a few using the madbeetle animated plugin and multipage madbeetle clock screens. The homescreen collection sticky has many....again the complicated ones require facade and other plugins. Alot of us that once made many custom hmescreens have moved on to other devices.
  5. reaper420

    reaper420 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    well thanks for the info. i suppose ill have to bite the bullet and get facade, and keep looking
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    since you didnt really provide any details other than not facade, just head to the homescreen collection thread and see if one in there works for you
  7. reaper420

    reaper420 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    thanks i'll give it look
  8. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    no problem
    it might be the easiest way to get what you are looking for
  9. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
  10. reaper420

    reaper420 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    thanks for the link, i got that mod black 2 its a sweet screen. The signal bar jumps up and down very quickly though, is there a way i can fix that.
  11. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Do you have smartmonitor installed? If I remember right that one had smartmonitor bars. I'll check to be sure.

Share This Page