ClockonTop - Freeware

Discussion in 'Windows Phone Software' started by jhalsey205, Apr 17, 2007.

  1. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Well Im convinced that this app doesnt work to well with Q9m....

    The initial DL works fine but its in 24 hr mode... I followed to directions and replaced the original .lnk file with the extra thats in the ZIP folder (to get 12 hr mode) but no dice. I even tried to restart and see if it cured the problem but again, no dice.


    If anyone out there has been able to get the 12 format on the Q9m, please let me know!


    TIA
  2. cheri

    cheri Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    11,615
    Likes Received:
    2
    im on Q1
    24hr mode...i subtract by 12 in my head....no biggie for me...i dont have am or pm either but i usually can figure that too lol
  3. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0

    Yea... thanks for the math lesson :blink:

    Never-the-less, that is no help....
  4. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Bump..... :smile:
  5. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    same problem on q9c! i did everything but no cigar.
  6. BigE4284

    BigE4284 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    You know I thought i would try this just for gits and shiggles but now that I've been usin it for a couple days I really really like it.
  7. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0

    Lucky you..... :embarassed:

    Im convinced that this app just wont work with the Q9m (unless you want 24 hr mode which bothers the crap out of me!:angry:)



    Anyone that can prove me wrong, please, feel free....
  8. cheri

    cheri Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    11,615
    Likes Received:
    2
    BigE4284
    are u using 24 hr mode or 12 hr mode.
    I dont mind 24hr mode, but its really irritating jay and nobody has helped him out yet. so if you got 12 to work by all means share. :)
  9. BigE4284

    BigE4284 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    I am using 12 hour mode. All I can say is that I followed the instructions on the provided webpage to a T. Also, I power cycled the phone both after the initial install and after installing the 12 hour mod.

    Also, I am using the original Q, not any of the newer models.
  10. cheri

    cheri Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    11,615
    Likes Received:
    2
    Q1 i guess its just the fancy Q.s .im stickin with 24 hr. gives me some brain exercise jk
  11. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0

    Yea... it must just be WM6 thats throwing it off.... O well i guess.... :frown:
  12. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Well just an update...

    I GOT IT TO WORK!!!


    I googled ClockOnTop and started reading some other sites and their explainations on how to install and it worked.

    Before I was just placing the .cab and .lnk on my SD in a folder, running them in the correct sequence and for some reason it never worked.

    The thread I read said to place the .cab and .lnk in the My Docs folder on the DEVICE, running them in the same sequence as before and it worked..... :blink:


    Well Im glad I finally got it working but anyone know why running the files from the device rather than SD would make a difference?
  13. cheri

    cheri Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    11,615
    Likes Received:
    2
    im afraid to answer since im not very tech savvy....glad u got it though!
  14. Lucky13MN

    Lucky13MN New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    I don't feel like reading tonight, so can someone tell me if 12:00 is still 0:00?
  15. jmaynard1986

    jmaynard1986 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Thanks Cheri!


    Obviously I cant say for sure (yet) since i just got it to work in 12hr mode... But the site I got it from says YES it will still be 0:00 for MIDNIGHT
  16. Lucky13MN

    Lucky13MN New Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Oh ok, just for midnight, I guess that's not so bad - thanks for the reply.

  17. bhestertx

    bhestertx New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Newer version...

    I got this today and like the feature. I stopped wearing a watch when my last one broke so my phone became my timepiece. lol
    But it sucked having to go back to the home screen to see what time it was so this is great for me.

    Hopefully some may find this info useful...
    In reading the writer's posts, I noticed that he renamed it with the latest version. He's calling it TopClock now. A quick google search for gave a chinese webpage for the guy's homepage. There is a newer version that supports a few command line parameters. Google for "topclock smartphone" and do a google translate on this page "huangda1982.googlepages.com/topclock"
    Of course the translation is so-so, but good enough to get the latest version and see what the parameters are:

    Command-line parameter:
    -hide - Do not show hide launch window, the default window for the display.
    -12 - To 12 hours of the time in 24-hour system to the default display.
    -color #XXXXXX - color RGB color values specified, the default color for the automatic.
    For example command line parameters:

    "\Program Files\TopClock\TopClock_QVGA.exe" -12
    Color display with automatic p.m. the time when they start window.

    "\Program Files\TopClock\TopClock_QVGA.exe" -color # 0000ff-hide
    Pure blue to show the time, does not display window startup.

    I tried to clean that up as best I could, hope it's understandable. The font of the clock has changed slightly, but I'll put up with it to have the clock on the bar.
    It's also changed to just a straight executable place on the Q. Running it starts the program and has some garbage characters on the screen (maybe just on mine though). Left soft key on the startup screen appears to activate it and right soft key deactivates it.

    Now, my question... how the heck do you modify a shortcut/link in the startup folder? It starts up fine with the shortcut I created, but I want to be able to pass it the -hide parameter so it doesn't show the startup screen when i turn on the phone.

    -- Update --
    Just noticed there are two versions out there...
    TopClock_WM5_STD.exe
    TopClock_WM5_QVGA.exe
    The QVGA version seems to have a better font on the bar for my Q9c .
  18. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    Come on...where's the screenshots?!?! :smile:
  19. BigE4284

    BigE4284 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    [​IMG]
    [​IMG]
  20. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15

Share This Page