CHome Configurator

Discussion in 'Moto Q 9c' started by seanatki, Jun 4, 2008.

  1. seanatki

    seanatki New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
  2. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    wow.... they were prepared & quick.
  3. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    yea no kidding...

    nice find
  4. dmm5157

    dmm5157 New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    I'll have to check this out when I get home.

    Thanks for sharing!
  5. jhoff80

    jhoff80 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    I just wish there was a better description for some of the plugin choices myself.
  6. seanatki

    seanatki New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    I admit, the interface takes a little getting used to, but it works like a charm!

    The guy who developed it used an emulator in the SDK for 6.1 to code everything ahead of time.
  7. papped

    papped New Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Anyone know how to setup the CDialer plugin?
  8. NeoteriX

    NeoteriX Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    this utility is great -- with it I added a task manager page to the Settings plugin for easy access to the task manager
  9. papped

    papped New Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Nm, figured it out with the templates, duh.

    Now I just need to figure out how to use the icon #'s.
  10. papped

    papped New Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Did something similar. Modified page 1 of the Getting Started plugin to have a Task Manager and the right soft key is "FreeUP RAM". Pretty slick getting all that on 1 page of 1 plugin.
  11. NeoteriX

    NeoteriX Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Right. I was trying to figure out the icon #s but it was too arduous. Nothing on the web I could find either. :(
  12. KillerQ

    KillerQ New Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    0
    Heh, you said..."arduous."
  13. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    Any idea on weather?
  14. jhoff80

    jhoff80 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    Yeah, getting a weather panel on the Sliding Panels homescreen would be great. I already added an application launcher one. I wish it could use the built-in application icons instead of having only a select few. After I set up the new panel, does CHome Configurator have to remain installed for it to work?
  15. ajskhan

    ajskhan New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    0
    Oh setting up the App Manager/My Programs panel was the best. It is my fixed MRU replacement and I LOVE it!

    Weather would be great though!
  16. seanatki

    seanatki New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    I'm pretty sure the program writes its changes to the xml files that run the sliding panels interface, so uninstalling it should not undo anything you have done.
  17. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Cool

    This might be what i need. I am trying to get "tasks" on my home screen. noe how do you use this program? Anyone have the time to explain it?
  18. Blsbball

    Blsbball New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    yeah somebody tell us how to use this nifty program
  19. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    just figured it out. first select show to show the one you want or create your own. select new page, select plugins/templates that easy just follow the windows. it does it itself.
  20. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    just rebooted the phone. you have to set this program up again after turning your phone on everytime. just have to click "show" on the plugins you created. other then that, this is great.

Share This Page