Chome backup?

Discussion in 'Windows Phone Software' started by nyjets0508, May 1, 2009.

  1. nyjets0508

    nyjets0508 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Chome backup?

    Is there a way to backup how I have my CHome set up with all my custom panels and shortcuts because I need to do a master reset and don't feel like redoing it
  2. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Go into windows, onhide all files. there is a file with a .cpr extention. copy it someplace. If you used custom icons, will also have to copy them someplace safe and put them back in the same folder when your done. I don't remember the entire name of the file.
    of coarse, you will have to doinstall and apps you use for your screne.
  3. nyjets0508

    nyjets0508 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    does anyone know what this file is called or where it is?
  4. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    It is in the windows file
  5. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    just found it. there a couple
    CHome320x240.cpr probably is the one you need.
  6. kareljack

    kareljack Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    2,077
    Likes Received:
    15
    Isnt the Q's screen 320x240??
  7. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    That's what i said :)
  8. sixbennetts

    sixbennetts Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    294
    Likes Received:
    1
    Sorry to bump an old thread, but I'd like to do the same with my VerOzone. Looking in the Windows folder for .cpr files, I can't find the Chome one. Any suggestions?
  9. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Did you 'unhide' system and hidden files? I've never looked in the Ozone ..Windows folder, but it should be there.
  10. sixbennetts

    sixbennetts Member

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    294
    Likes Received:
    1
    I don't have that option in File Explorer. I used Total Commander and searched for .cpr files and I don't have one that starts with Chome.

Share This Page