CHANGING WM6 LOADING ICONS..Post yours here!!

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by manbat, Aug 12, 2008.

  1. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    CHANGING WM6 LOADING ICONS..Post yours here!!

    There is a program called Marshalls Wait Cursors. It is designed for Pocket PC.....But it works great on WM6 Q's. I have a Q9m and it works great on my phone.Here is a link to the site to get the Program. It's "Donateware" freeware

    http://www.marshallskins.ilbello.com
    These icons are included in the install cab...I installed mine in the SD Card it runs great. This allows you to keep many "Wait Cursors" on your phone at the same time.
    for any WM device (WM6. Wm6.1 too)
    [​IMG]


    • Transparent WaitCursor
    • Change the cursor on the fly
    • Create your own wait cursor
    • Define your favourite cursor parameters
    - Interval between frames
    - Delay before starting the animation
    - Position on the screen

    Additional information about this App in this thread Starts on page 41
    Link: http://www.everythingq.com/forum/moto-q-hacks/changing-the-loading-icon-18185-41.html

    The cursors created by me in this thread are for MWC2.1.......There has been an up grade to MWC2.2 and cursors created for 2.1 will not work on 2.2 and visa/versa. Either can be modified to work on either with changes to the coding. Any Wait cursors I post after and including the KITT cursor will have a file for v2.1 and v2.2
    '''New Update...MWC3...Newer Cursors are created for new update to MWC3 available at same site'''
  2. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Here's My spinning Clock Face

    ==========================================
    Here's one I put together. Spinning clock face Wait Cursor.
    [​IMG]
    It's 64x64 so it's bigger. I'm not good at transparent backgrounds...so I used red. They are easy to put together. I am running mine from the SD Card...Works great!! Just unzip the file and drop the folder in Programs/MWC2 ( or the version of wait cursor you are using). You can then select it from your options. Looks better on the phone than in the animated GIF.
    Zip attached below.
    Attached Files[​IMG]SpinningClock.zip (51.6 KB, 0 views)
  3. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    it came up a bad link
  4. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Treefrogs Spinning Ace for WM6

    TreeFrog's Spinning Ace
    Here is TreeFrog's Spinning Aces adapted to work on Marshall Wait Cursor Program. TreeFrog sent me the images to use.

    [​IMG]

    Zip is below.
    Attached Files[​IMG]Aces.zip (56.7 KB, 0 views)
  5. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    what's wrong with the other thread ?
  6. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Works Now.

    ====================================
    Works Now....You're Quick.
  7. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Sorry,

    TreeFrog Suggested I Start One For WM6......I'll delete or you can merge if I was wrong.
  8. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    no that's fine, i just was looking for the reason...

    /carry on.
  9. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Walking Spider

    [​IMG] Spider Wait Cursor
    Tried this one just to see if it would work.
    [​IMG]

    It works great on my Q9m, I've been told it locks up on some phones Try it at you own risk. It does look good on my Q9m!!Zip is below.
    Attached Files[​IMG]Spider.zip (61.5 KB, 0 views)
  10. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Yin_Yang

    Here's another quick one

    [​IMG]

    Zip is below.

    Attached Files:

  11. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    Lookin Great!

    ...don't worry about rb!
  12. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    for shits 'n giggles i installed this.. and when i try to start it: Error loading process... only option, reboot :]
  13. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    hey.... i see that :}
  14. TreeFrog

    TreeFrog Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    11,420
    Likes Received:
    0
    I had that too until I clicked on config...or whatever is above the "red" remove icon!
  15. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    okay.. trying to start MWC2 shows a brief splash screen.. that's it. MWCConfig shows me a screen in which i can not do anything (looks like the screen is portrait oriented)...
  16. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    I got it to work, but I can only see the top 3 icon choices, there are other ones below, but the screen is to big. how do I see the rest of them?
  17. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    It's portrait orientated......

    ================================================
    There is a work around for that , go in the file manager. Programs/MCWC2. I made four empty folders named z1,z2,z3,z4. this allows you to see all optional cursors. Set boot delay to 2s, splash screen to OFF, Preview is un-used. Select the desired cursor ...press save. It should work. If not turn phone off , then on. Since it is a program and not in ROM at startup stock cursor will show. After startup selected cursor will be used.
  18. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    I have been in contact with the developer.....

    The developer is working on 320x240 resolution support...this work around will work until then.
  19. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    Brilliant...that worked
    how ever you spell it.
  20. dafoxs

    dafoxs New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    13,994
    Likes Received:
    0
    click the configure icon.

Share This Page