Bad "P" Key on Q

Discussion in 'Motorola Q' started by sbagdan, Jun 25, 2006.

  1. sbagdan

    sbagdan New Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Bad "P" Key on Q

    We today I was trying to send a quick email, and everytime I pressed the "P" key, the email would send and have wierd charactors in it. I did a hard reset, reloaded and tested, still bad. Went to vzw store (just up the street .5 miles) and they said it was bad and I was in my 15 day window still, so they gave me a new one, no hassles at all.

    I wipped all the data from the old one, setup wireless sync, got all my data back and re-loaded all my applications.

    After testing SirriusWM5, it seems my speaker was bad to, because now it is MUCH louder than the old one.

    Guess I jsut got a bad one. Glad it happened in first 15 days (and hope is doesn't happen again :))!
  2. TAG1976

    TAG1976 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    1,338
    Likes Received:
    0
    Sorry to hear about that, but atleast your up and running again.
  3. sbagdan

    sbagdan New Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Yup. and with wireless Sync, it was Easy!
  4. TAG1976

    TAG1976 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    1,338
    Likes Received:
    0
    Roughly how long did it take? It might give a little peace of mind to anyone who may experience some bumps along the way.
  5. sbagdan

    sbagdan New Member

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Just to setup and do the wireless Sync (700+ Contacts, years of Calendar, etc..) about 5-7 Min.
  6. TAG1976

    TAG1976 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    1,338
    Likes Received:
    0
    Wow that is fast, I thought you were going to tell me 15-20 mins.

Share This Page