Agile Messenger problem :(

Discussion in 'Windows Phone Software' started by RSmikle, Jul 25, 2006.

  1. RSmikle

    RSmikle New Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Agile Messenger problem :(

    hey guys....i had a very big problem with agile messenger aim componant and would like help with it. The problem is that i can send im's but cant recieve them. I hear the program make a sound like i recieved a im, but i cannot see it. if you have expiriancded this problem yourself, or kno how to fix it, please help me! i also was wondering if this problem was a result of me not having a memory card in my Q?:thumbup:
  2. marley

    marley New Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I just installed Agile on my Q and thought I was having the same problem. The IM actually pops up next to the persons name who sent it, kind of annoying if you have a large list of friends....any have a solution for this?
  3. RSmikle

    RSmikle New Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    ???!

    what do you mean by NEXT to the name?Huh?
  4. marley

    marley New Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    What I did was login to another aim screen name and send myself a message. my Q made a sound signaling the message was received but nothing popped up. When I scrolled through my buddy list there was a message icon next to the name I had logged in with to test. once you click their screen name the IM box should pop-up. hope this helps

Share This Page