active sync

Discussion in 'US Cellular' started by Gordy, Apr 18, 2008.

  1. Gordy

    Gordy New Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    active sync

    my moto Q will not sync with Windows 2000. I have Active Sync installed and it says connecting but never actually connects. I also want to know how to add ringtones on a usc phone?
  2. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    which active sync do you have?
    you might need to get an older version...like 4.2 rather than 4.5
  3. gordymouw

    gordymouw New Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    thanks

    Thanks

    that did it! 4.2 worked


  4. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    great glad it worked
  5. subguy

    subguy New Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Do you have ZoneAlarm, or another firewall running? You might need to adjust your settings so it will allow ActiveSync to work. That's what I had to do.
  6. n99hockey

    n99hockey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    57,525
    Likes Received:
    15
    did you bother to read the thread?
    it was solved 12/22/08
  7. subguy

    subguy New Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I'll try to be more careful next time.
  8. subguy

    subguy New Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Even though his problem may have been solved, my solution might be helpful to someone else having the same problem who happens upon the thread.

Share This Page