Activating on Verizon

Discussion in 'Moto Q 9n' started by astrocramp, Jan 25, 2009.

  1. wnrussell

    wnrussell Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    1
    The first batch he did shows up as Motorola MOTO Q™ 9c
  2. wnrussell

    wnrussell Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    1
    -----Original Message-----
    From: xxx@VerizonWireless.com [mailto:xxx@VerizonWireless.com]
    Sent: Tuesday, July 28, 2009 8:53 PM
    To: Bill Russell
    Subject: RE: Napoleon A4500 group


    ok i got it. I`ll email you again in a few days Mr. Russell.
  3. wnrussell

    wnrussell Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    1
    Try again?

    Mr. Russell Im very aware of the situation, please have the users check to verfiy that it is showing correctly.
    -----Original Message-----
    From: Bill Russell [mailto:wnr3@russellstone.com]
    Sent: Wednesday, July 29, 2009 4:59 PM
    To: Huiett, Zeitori B
    Subject: RE: Napoleon A4500 group

    Tori:
    The whole group should be configured like the first batch, like Q9c and not old Q Silver, correct? That was the main issue.
    Thanks.
  4. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Now showing as a Q9c! Thanks! VZNav shows in options!
  5. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    WooHoo!!!!VZNav works again!!!!

    WooHoo!!!!VZNav works again!!!! Thank you and Thank your contact!!
  6. andrey

    andrey Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    any word for the 2nd batch?
  7. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    I think I was in the second batch.....

    ====================
    I think I was in the second batch.....Have you checked your "My Verizon"?
  8. andrey

    andrey Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    I have one more phone (existing phone) that after removing from an account gets "not E911" capable message. I think I PMed you the ESN.

    The ESN from the first batch is perfect, thanks much for that!
  9. wnrussell

    wnrussell Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    1
    That was the second batch. How many takers are there for the another ones? Also some users are reporting wanting different confgurations now?
  10. andrey

    andrey Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    I have one (non E911, above) and 3 others. So it would be 4 ESNs from me, if possible.
  11. Aixelsyd

    Aixelsyd Active Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0

    Did you get my email with the other day I sent over? I think it was 4 more also. Let me know if you didn't and I'll get the details over to ya again quick if there is another batch going in soon. It would be greatly appreciated as always bud.
  12. wnrussell

    wnrussell Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    1
    Yes. The Total Activation Soution apperars to be in place.
  13. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Yes, They are finally admitting the Q9n exists.

    I even received a call from CS telling me mine was "Good To Go". While trying to provision VZNav thru Tech Support I had several different techs contact me. They informed me that the hold up was in the "billing" part. The last one told me that it was showing up on their end (tech side) as a Q9c but the Billing side (My Verizon) still showed it as a Q. Anyway he said "give me another 48 hrs".....he then mentioned "this phone is actually an A4500 right".
    Then yesterday wnrussell posted we were fixed and I received the "Good To Go" call from VZ CS this morning......of course I was already was.

    Thanks again,
  14. bjmjpl

    bjmjpl New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    wnrussell rocks - thats all there is to it.....
  15. wnrussell

    wnrussell Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    1
    Activating on Verizon

    Woundn't say 'rocks' but that was the idea back around Memorial Day. Painful watching the process take so long.

    So if someome wants to put togeter a new MEID new list, I will do it again but I simply can't do this all the coordination again. It was such a PITA the first time :angry:
  16. andrey

    andrey Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    I'll be glad to put the list of MEIDs together and send it to you.

    So whoever still needs their MEIDs added, send me PM. We'll keep the list open until next Sunday, August 9th. At that time I'll send the final list to wnrussell.
  17. RHONDA7693

    RHONDA7693 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I checked VZW again and mine still shows up as the silver q.:embarassed:
  18. Aixelsyd

    Aixelsyd Active Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0

    Did you just go look at your my account? If so that is why it is still the same. Odds are you will need to activate a different phone and then reactivate the Nap again for it to change.
  19. manbat

    manbat Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,131
    Likes Received:
    3
    Mine just changed....never took the phone off....
  20. Aixelsyd

    Aixelsyd Active Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    That is weird to say the least. I know one of the guys I got hooked up a while ago with getting there MEID inputted was fine. However at the time his MEID was on the list wnrussell submitted also . Once he deactivated and then put it back it then changed his to display the Silver Q like a lot of the others got when this batch got processed. Prior to him deactivating tho it was displaying as the gray blob and shown a test unit instead of any Moto smartphone, and now he is hosed with it still being a Silver Q last time I talked with him about it. Personally I've never seen the phone type display different without deactivating the device and then reactivating it.

Share This Page