Access denied

Discussion in 'Moto Q Hacks' started by Blindmisfits, Sep 26, 2007.

  1. Blindmisfits

    Blindmisfits New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Access denied

    When i change a Reg value it just says access denied
  2. smiller2076

    smiller2076 New Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    What regisrty editor are you using? I use PHM and have never had an issue.
  3. Blindmisfits

    Blindmisfits New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    When i install PHM i dont see it on my Q
  4. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    did you execute the .CAB file ? it should show up in your Start Menu..
  5. Blindmisfits

    Blindmisfits New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    No .cab file
  6. winotree

    winotree New Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    822
    Likes Received:
    0
    Did you install the .cab file directly to your Q?

    If yes (because the procedure is different when using a PC) then click Start (left soft key)... there are icons... click right arrow @ center pad...this advances you thru your apps, ok so far? You should see a blue-green icon for PHM...it looks like a stack of disentigrating blocks.

    Click that bad boy and follow instructions...oops! Did you write down your default settings first!!
  7. rudeboy

    rudeboy New Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    56,232
    Likes Received:
    0
    check out this post, your pc copied a bunch of .cab files to somewhere in the Program Files, find the one described in that post, copy it to the Q and open/execute it with the build-in File Manager on the Q.

Share This Page