6.1 up and running ???? Please post to confirm

Discussion in 'Moto Q 9h' started by mexiken, Aug 1, 2008.

  1. George Knighton

    George Knighton New Member

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Exactly the same here.
  2. AndrewGS

    AndrewGS New Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Windows XP Home Standard SP2
    ActiveSync 4.5 (Drivers)
    Motorola Handset Drivers v3.5
    RSD Lite 4.1

    Worked great.
  3. Jedi777

    Jedi777 New Member

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    I used Vista Ultimate and had RSD LITE 4.1. Everything worked fine. :)
  4. JPOnion

    JPOnion New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    I tried the following:

    Vista Business 32bit, all updates
    3.5 Drivers
    RSTLite 4.1

    ...for some reason it just didn't work, so I tried my roommates lappy:

    XP Pro SP2
    3.5 Drivers
    RSTLite 4.1

    It worked. :smile:
  5. zelendel

    zelendel Member

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    587
    Likes Received:
    0
    XP SP2
    3.5 drivers
    RSD 4.1
    all good
  6. unsung

    unsung New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    XP Pro Custom with SP3
    3.5 Drivers
    RSTLite 4.1

    Worked like a charm, first attempt.
  7. mmfarhan

    mmfarhan New Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    XP Pro SP3
    Drivers 3.5
    RDS Lite 4.1

    It worked but locked my mobile as i am in UK and using O2.
    I purchased the IMEI unlock code from ebay and now it is working ok.
  8. ViciousCircle

    ViciousCircle New Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Got it updated on the first try. RSD lite 4.1, on Vista Ultimate, with the phone drivers you linked to on your boards. One note, I did use the mini to micro usb adapter that came with my phone.
  9. wakeborder556

    wakeborder556 New Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Vista home prem
    rsd 3.8
    used mini usb to micro usb converter

    Everything went well except that 3G doesn't work anymore..Is it possible i downloaded the Euro version? Bandselect.exe doesnt show the US GSM versons anymore.

    THanks
  10. tendomentis

    tendomentis New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Vista Ultimate SP1 x86
    RSDLite 4.1
    Had to install updated drivers for computer to recognize phone in bootloader mode.

    I initially got the infected RSDLite 4.1, and had no luck. Changed up for a clean version of 4.1 and upgraded to 6.1 with no issues.

    New OS seems a "little" slower (almost unnoticeable), but overall I'm happy with it.

    Reception is definately a lot better.
  11. Mrrlyn

    Mrrlyn New Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Windows XP SP3
    RSD 4.2 (with patch)
    Drivers unknown (3.5 I think)

    Flashed beautifully, so simple a baby could do it (if perhaps the baby was gifted with the mind of a 13+ year old...)

    Well, I'm off to see if I cant turn this new system into a brick :tounge:
  12. Bahama.Llama

    Bahama.Llama New Member

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Windows XP SP3
    RSD 4.2 patched
    Can't remember the drivers... the moto package I found here (3.5?)

    The flash didn't work initially because I tried it without installing the drivers. The phone started back up into 6.0 after the failed flash (because it never really started), but it was a little bit of a scare. Once the moto package was installed, everything went like clockwork. Waited for the phone to start on its own and did no follow RSD in saying to restart the phone... or turn it on... or whatever the hell it said. Once RSD say's it's finished... let your phone sit until you hear that magical ActiveSync notice sound!

Share This Page